top of page

VOOR BEDRIJVEN

IN THE LEAD & jouw organisatie

Wil je als organisatie een persoonlijk leiderschapstraject faciliteren voor jouw startende werknemers? Wil je jouw mensen laten groeien, zodat zij hun krachten goed kunnen inzetten? En wil je je werknemers laten ervaren wat echte verbinding is? 

Dan ben je bij IN THE LEAD aan het juiste adres! Het huidige programma is ontwikkeld voor jongvolwassen die gaan beginnen of net starten aan hun loopbaan (tussen 0-2 jaar werkervaring). De deelnemers zullen vol zelfwaardering, zelfkennis en zelfbewustzijn de deur uitlopen. Naast inzichten over henzelf, zullen de deelnemers ontdekken hoe je door vertrouwen, constructieve feedback en kwetsbaarheid echte verbinding legt met een groep. 

Hoe doen we dit? Door een vertrouwelijke setting te creëren, de balans te vinden tussen voelen, denken en doen, zonder oordeel en met nieuwsgierigheid anderen proberen te begrijpen en door je eigen comfort zone te vergroten. 

Het programma in het Dominicanenklooster in Huissen duurt vier dagen en is inclusief overnachting, eten en drinken. Mocht je specifieke wensen over de inhoud, duur of vorm van het programma, dan staan wij altijd open om daarin mee te denken. Klik hier om contact met ons op te nemen.

bottom of page