top of page

Jongvolwassenen

IN THE LEAD is er voor jou

Loop jij weleens vast in het leven? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Lees dan verder.

ITL - ademen.jpg

VOOR JOU

Als jongvolwassene word je geacht ineens zelf allerlei keuzes te maken. Van welke opleiding je wilt doen tot het vinden van je eerste baan. En van hoe je je vrije tijd indeelt tot hoe je goed voor jezelf zorgt. 

 

Zorgt dat bij jou wel eens voor een gevoel van onzekerheid, stress of even niet zo goed weten wat je wilt? Elk jaar organiseren wij het vierdaagse persoonlijk leiderschapsprogramma IN THE LEAD. In het prachtige Dominicanenklooster in Huissen ga jij onder professionele begeleiding samen met 15 andere jongvolwassenen jezelf beter leren kennen en leren om keuzes te maken die bij jou passen.

Het programma bestaat grotendeels uit reflectieve en ervaringsgerichte trainingen waarin het lichaam centraal staat. Zo zullen er verschillende stilte-, ademhalings- en weerbaarheidstrainingen gegeven worden om jezelf en jouw lichaam beter te leren begrijpen.

Wat zijn de kosten?

Ruim 150 jaar is het Dominicanenklooster Huissen een open huis voor mensen en organisaties. Om zich te bezinnen, bezield te raken en in beweging te komen. Het kloosterritme, de vieringen en de sfeer van rust en verstilling bieden een inspirerende omgeving. Zo draagt het deze plek met hart en ziel bij aan menselijk welzijn en een humane samenleving. Daarom zal het klooster, en de betrokken fondsen, de kosten voor dit programma grotendeels vergoeden. Puur uit maatschappelijk belang. Jij betaalt daarom slechts €75 om deel te nemen, inclusief overnachtingen en maaltijden.

 

Als deze kosten voor jou een drempel zijn of heb je andere vragen over het programma? Neem dan contact op met: info@in-the-lead.nl. Dan zullen we hier een passende oplossing voor vinden.

 

Verder raden we je aan om je snel aan te melden. Wij hanteren namelijk de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voor wie

Jongvolwassenen tussen de 18-25 jaar

Wanneer        

Vrijdag 19 juli t/m maandag 22 juli 2024

Waar               

Dominicanenklooster in Huissen

bottom of page