top of page

ORGANISATIES

IN THE LEAD is er voor jouw young professionals

Wil je als organisatie een persoonlijk leiderschapstraject faciliteren voor jouw young professionals? Wil je jouw mensen laten groeien, zodat zij hun krachten goed kunnen inzetten? En wil je hen laten ervaren wat echte verbinding is? 

ITL ochtend.jpg

VOOR JOUW YOUNG PROFESSIONALS

Persoonlijk leiderschap voor young professionals

Dan ben je bij IN THE LEAD aan het juiste adres. Het programma is ontwikkeld voor young professionals die gaan beginnen of net zijn gestart met hun loopbaan (0-2 jaar werkervaring). De deelnemers zullen vol zelfwaardering, zelfkennis en zelfbewustzijn de deur uitlopen. Naast inzichten over henzelf, zullen de deelnemers ontdekken hoe je door vertrouwen, constructieve feedback en kwetsbaarheid echte verbinding legt met een groep. 

Hoe doen we dit?

Door een fijne en veilige setting te creëren, door de balans te vinden tussen voelen, denken en doen, door zonder oordeel en met nieuwsgierigheid anderen leren te begrijpen en door de eigen comfort zone te vergroten. Het programma in het Dominicanenklooster in Huissen duurt vier dagen en is inclusief overnachtingen, eten en drinken.

 

Mocht je specifieke wensen hebben over de inhoud, duur of vorm van het programma, dan staan wij altijd open om daarin mee te denken.

bottom of page